Interimbv.nl
Daadwerkelijk resultaat!

Interimbv levert al  bijna 23 jaar oplossingen op het gebied van interim/crisis management en interim bestuur. Interim bestuur op basis van een rijke ervaring binnen non profit sector/ profit  en dienstverlening met tevreden klanten:

Daadwerkelijk resultaat!  ook als commissaris in de internationale handel, India, Indonesi�, Europa en Turkije.  Ge�nteresseerd in bouwprojecten, outdoor fitness en de handel in polyester op Internationaal niveau. Op dit moment voor langere tijd door ziekte uitgeschakeld.

Interimbv.nl staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder de naam Bleeker & Gerner Interim BV met nummer 33263570. Interimbv zet Adri D. Bleeker in als manager, consultant/adviseur en schaduwmanagerWie is Adri op zakelijk gebied?  

 

 Niet meer beschikbaar  sinds juli 2011 vanwege persoonlijke omstandigheden.  In de zomer  van 2011 heb ik een zware  hartoperatie moeten ondergaan waar een behoorlijke hersteltijd aanvastzit. Daarna kwamen nog enkele ingrepen. Helaas heb ik afscheid moeten nemen van dit mooie vak


Meer weten?                       

ableeker@interimbv.nl
Tel: 06 54612848